Logo ConnAct Klein2

1ODTH    1oesterbank4    1DeLijn    1Corelio    1BP  1Bombardier    AgoLogo    VIALogo

Ketensessie STADSDISTRIBUTIE MECHELEN

In samenwerking met het stadsbestuur van Mechelen willen wij een co-creatieproject opzetten om concreet gestalte te geven aan een duurzame stadsdistributie in Mechelen.  U werd door ons geselecteerd als mogelijke belanghebber of deelnemer aan dit unieke project.

Het betreft stadsdistributie voor inwoners en handelszaken van Mechelen met als stellingen:

* ontlasting van gemotoriseerd verkeer in de stadskern

* positieve impact op ecologische voetafdruk

* betere service voor de klant

* geen prijsverhoging voor de klant

* gezonde marge voor de ketendeelnemers

* vermijden van non-value-added handelingen

Hiervoor zullen wij de methode gebruiken die onze vzw ConnAct (www.connact.be) reeds ontwikkelde binnen het KRACHTproject. Het KRACHTproject werd mogelijk gemaakt door het Agentschap Ondernemen in het kader van het Nieuw Industrieel Beleid (NIB).

Wij nodigen u daarom graag uit om deel te nemen aan een unieke community rond de analyse en vormgeving van de keten “distributie van consumentengoederen van en naar de stadskern Mechelen”.  Deelname is gratis, we verwachten enkel dat u zich een 5 tal dagen kan vrijmaken de komende 3 maanden om het project samen met ons concreet gestalte te geven.

De eerste sessie zal doorgaan op donderdag 23 april van 8u30u tot 15u (met broodjeslunch) in het Ondernemershuis Mechelen, Kanunnik De Deckerstraat 20A te Mechelen. Tijdens deze eerste sessie zullen wij samen de gemeenschappelijke doelstelling van alle ketendeelnemers  trachten te bepalen. Voor meer info over het verloop van deze sessies, mag u ons steeds persoonlijk contacteren.

Graag bevestiging van deelname vóór 21 april via de inschrijvingslink op www.connact.be.

Deze sessie wil zoveel mogelijk stakeholders betrekken. Indien u andere organisaties kent die hiervoor volgens u in aanmerking komen, staat het u vrij deze uitnodiging door te sturen.

Hopelijk zien we mekaar binnenkort!

Vriendelijke groet,

Het ConnAct-team

www.connact.be

 

linkedin banner

Sluit u aan bij onze Linkedin groep. Deze groep is een co-creatieplatform rond duurzame stadsdistributie in Mechelen.

Powered by